Piffade sängbord

Sängborden från Ikea är piffade med toppskivor av marmor och så finna Ponny karafen från Skrufs glasbruk med vita syrener från trädgården.

Hej bloggen,Sängborden Nordli från Ikea var inte den variant av sängbord jag hade tänkt från början till vårt sovrum (innan vi flyttade in vill säga). Men det visade sig att det var mycket trängre än jag trott mellan toalettdörren på ena sidan sängen, och dörren till min walk in closet på andra sidan. Så jag fick tänka om och då föll valet på dessa från Ikea som bara är 30 cm breda. Alltid tyckt att dom är fina, men för att ändå göra dom lite ”roligare” måttbeställde jag två marmorskivor från Inredningsstenoch la sedan de tunga stenskivorna ovanpå (656 kr/st). Vips blev borden lite finare, och jag gillar´t! Sedan har sänggaveln nu hamnat på rätt höjd, och sänglampor från Gubi/Bestlite BL7 i matt vit och mässing sitter nu på den rosa målade väggen som ni ser. Går att vinkla hur som helst, perfekt när man ska ligga och läsa 🙂 Jag lovar fler bilder på helheten i rummet inom kort, men det är himla svårfotograferat i sovrummet, MEN jag lovar knäppa några pics snart….

Idag var det tänk att vi skulle göra en massa småfix här hemma, mycket var tänkt ute i trädgården där kantjärn ska upp mellan grusgångarna och gräsmattan, men det eviga regnandet denna lördag satte tyvärr stopp för det.. Hmmm!

Nu lördagsmys. trevlig lördagskväll på er.

Kramar/Anna