En dag av både sorg & glädje

Vackert ♥

.

Hej,

Idag vaknade man upp till det fruktansvärda och hjärtskärande beskedet att den försvunna Lisa Holm hittats mördad. Jag har följt detta intensiva sökandet av sjuttonåringen sedan det uppdagades att hon försvann i söndags, och det har berört mig något oerhört, och i natt fick det då ett sorgligt slut. Jag lider så oerhört med hennes föräldrar, mina tankar går till dem i denna svåra stund.

Men det är även en lördag kantad av kärlek, glädje och lycka. Vår prins Carl-Philip fick äntligen sin Sofia Hellqvist, sanslöst vackert och inte ett öga torrt här. Numera Prinsessan Sofias brudklänning var jättevacker tycker jag. Finast av dom tre brudklänningar man sett dom senaste åren på våra prinsessor, designad Ida Sjöstedt. Hade kunnat tänka mig en likadan om jag själv, om jag inte reda var gift vill säga 😉 Brudbuketten med skära/aprikos trädgårdsrosor och myrten var också oerhört vacker.

Vi i familjen har också varit i kyrkan denna lördag, vi har fått vara med på ett stämningsfullt och fint dop av lille Noel. Tack igen Anne-Marie och Jonas!

Nu ska jag fortsätta kika på bröllopssändningen.

På återseende!

Kram

(Fotot på brudparet är lånad från; TT/SVT)