Gästrummet, välkommen in!

Välkommen in i gästrummet, här är ingången inifrån huset

Och här är ingången från den egna ytterdörren

Stol Jysk, korg Åhléns, och pläd/poncho svenska klädmärke Hope

Här ser ni ingången utifrån från andra hållet, en liten trappa ner och till höger om elementet är en gästtoalett, till vänster utgången.

Sängen är omgjord av vår gamla dubbelmadrass som vi har återanvänt och satt ben på. Sedan har den fått sig en stoppad sänggavel (gaveln finns här) och det blev himla bra.

Vi har verkligen återanvänt i stort sett allt från gamla hemmet men sakerna har ibland bara bytt rum, och eller upphotats med t.ex. lite färg eller nya knoppar…

Y-stol (wishbone chair) vid skrivbordet köpt begagnad från Blocket. Stolen är från 90-talet och har tidigare bott i ett danskt hem. Skrivbordet från Jysk har fått en ny mässingsknopp från Norrgavel. Här blandar vi hej i vilt mellan dyrt och budget i detta hem.

Affisch från Svenskt Tenn

Hej måndag,Oj vad mycket Jens och jag fått gjort i helgen som gick. Nu kan vi verkligen klappa oss själva på axeln och säga att vi varit riktigt, riktigt duktiga. Jag själv bidrog till att bland annat måla om hela gästrummet som ni ser här, och ja det blev himla fint med ny kulör!

Från början var det en vaniljgul, smutsig och sliten färg på väggen som verkligen inte var rolig. Alla snickerier träder nu fram på ett helt annat sätt med en grå ton (NCS kod 2502-Y).

Här ser ni en visningsbild från rummet om ni vill se en förebild.

Tanken är att denna fina mjuka lampa i linnetyg från Modesto ska hänga i rummet. Lyktan som hänger där just nu ska alltså flyttas till ett annat rum, men det såg så tomt ut på bilderna så den hamnade där tillfälligt. Sedan ska sänglampor upp men inte riktigt bestämt mig ännu för vad det ska bli för variant där ännu 🙂

Idag ska det läggas klinker i våra tre hallar, och jag ska börja förbereda inför midsommarafton varvart med att leka med kidsen. Vi ska ha fyra övernattande familjer här till helgen, så det lär bli livat, men samtidig så himla skoj!

Ha nu en härlig start på denna midsommarvecka så hörs vi!

Kramar/Anna