ANNONS

Husesyn i Plaza

/

IMG_6395
IMG_6398
IMG_6387
IMG_6388
IMG_6389

Vårt gamla hem nu i Plaza Interiör

.

Godmorgon,

Nu är Plaza Interiör ute med reportage från vårt gamla hem. Känns för mig (och för er läsare på bloggen ju) väldigt inaktuellt tyvärr. Fotona togs för mer än ett år sedan, den 2 juni 2014 för att vara exakt så ja det är ju inte dagsfärska bilder om man säger så men kul ändå såklart 🙂

Minns att jag hade tackat jag när chefredaktören på tidningen hörde av sig några månader innan, men när det väl var dags för fotograferingen så mådde jag sååå dåligt då jag var gravid med Julie. Jag hade noll och ingen lust/ork att varken piffa eller bry mig om hur det såg ut hemma och så skulle fotograf och stylist komma.. Hade panik dagen innan, haha!

Åhhh detta känns verkligen som en hel evighet sedan när jag tänker till baka fast ändå inte. Men nu är Julie stora tjejen och kryper nästan, äter vanlig mat sittande vid köksbordet med oss andra och vi bor i ett helt annat hus i en helt annan stad.. Mycket kan sannerligen hända på ett år det är ett som är säkert!

.

IMG_6368
IMG_6370

Förövrigt är jag väldigt nöjd hur det blev med soffbordet i allrummet. Tycker den runda formen gör sig fin med den lite ovanliga formen på soffan. Jag är väldigt nöjd faktiskt, dessutom kostade bordet inte många hundralappar heller (Ikea, heter Vittsjö)!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan dagen drar igång på riktigt!

Kram på er

21
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00