Godmorgon!

IMG_6499

Naturmaterial i form av en fåtölj by Viggo Boesen har flyttat in ♥

IMG_6505
IMG_6509
IMG_6730

Älskar dom böljande formerna 🙂

 

Tjingeling,

Som jag nämnt förut så har vi återanvänt det mesta från vårt gamla hem här i det nya, bara att möbler och prylar ibland har bytt rum och på så sätt fått sig ett ”nytt” liv. Men eftersom vi flyttade från 125 kvm boyta till 350 kvm boytan (räknar man med källare och vind också blir det nästan det dubbla..;S) så blir det naturligt att vi ”måste” köpa fler möbler för att det inte ska bli allt för kalt och ekande tomt här hemma.

Fåtöljen ovan designad Viggo Boesen från år 1936 har jag suktat efter sedan jag med bara några minuter missade en gammal raritet på Blocket förra sommaren. Det grämer mig än idag att jag inte ringde på annonsen fem minuter före då hade jag gjort ett riktigt fynd men det var någon annan lucky one som hann före mig, sedan har jag spanat och letat i snart ett år efter att hitta en likadan begagnad att köpa, men till sist gav jag upp och köpte en ny producerad av Sika Design som nu efter ett tags väntan dök upp här med budfirma förra veckan. Gillar formen så himla mycket, och är lite småkär i den och tycker den passar in här!

 

Sika_Design_Icons_Collection_Main_Banner_2048x2048

Mer av Sikas fina rottingmöbler!

.

Idag står det mera fix på schemat här hemma för både maken och mig 🙂

På återseende!

Kram

 1. Helena skriver:

  Jättefint! 🙂 Jag skymtar några Y-stolar i andra rummet som också ser jättefint ut. Vi letar nämligen efter ett bord som skall passa men tycker att det är väldigt svårt att hitta rätt när stolarna är så pass breda. Vad har ni för bord? Å hur många stolar får det plats till det? Supertacksam för svar! Tack 🙂

 2. Purvi skriver:

  Så fint ni har det. Jag undrar vad växten i den fina Svenskt Tenn vasen heter? Den är så otroligt vacker.

 3. Lotte skriver:

  Vilket fint hem ni har! Undrar vart du köpt vitrinskåpet? Tacksam för svar!

 4. Lina skriver:

  Vart kommer kuddarna ifrån?

 5. Så fin! Håller med dig härliga böljande former 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..