Kattproblem, behöver tips!

.

Nu får alla kattälskare förstå mig rätt när jag skriver dessa rader. Det är inte för att jag ogillar katter som djur på något vis, men just nu har vi en (kanske fler?) katt som använder våra barns sandlåda som toalett. Eller inte i själva sandlådan för den har vi lock på (tur det..), men barnen spiller ju ut sand runt om själva lådan och sitter sedan och leker även där utanför sandlådan, vilket dom ska kunna göra. Det är alltså där vid sidan om, som denna jäkla katt fått för sig att det är okej att skita!!! Jag bär bort stinkande högar varje morgon. Blir galen snart! Nu köpte Jens ett medel i helgen mot katt som vi spridit ut (nått naturmedel som stank vitlök typ) hoppas det hjälper för det är fruktansvärt ofräscht med kattskit och barnen kan ju bli sjuka på köpet!Fortsätter det kommer jag bli tokig, och sätta mig och ”passa” på kattskrället haha, Alt slänga in Julies mysiga blöjor i kattägarens trädgård.. Hahaha! Fast problemet är att jag inte vet vems katten är, haha taskigt om jag slänger in till fel person – Hahaha!

Skämtar lite nu det hoppas jag ni förstå, men hur gör man mot sånt här egentligen? Folk är galna på hundägare som inte tar upp sin skit efter hunden (med all rätt tycker även jag) men ingen pratar om kattägares skyldigheter?

Tips mottages tacksamt vad jag ska göra för att Maximilian, Cèline och Julie ska kunna sitta i sin egna sandlåda och leka utan att det ska ligga stinkande kattbajs bredvid, vidrigt ju! Men vill ändå vara snäll mot katten, den fattar ju inte att den är ofräsch…

På återseende imorgon igen!

Kramar