Köket från annan vinkel

En del av köket, ett ställe lite svårt att veta vad man ska göra med, men några färgglada kuddar hamnade på den lilla avsatsen. Under är trappan ner till källaren.

Dörrarna till vänster om kyl och frys är skafferi och en köksutgång till trädgården

Krukan i fnstret kommer fårn Svenkt tenn och är den allra största stl, i växer ett citronträd som faktskt tycks trivas där, slagit ut flera långa skott och blommar titt som tätt.

Nysvärtad gammal gjutjärnsspis som vitnar om gamla svunna tider i huset ♥

Fint att förvara sina favoritsaker så dom syns!

.

Tjingeling,

Nu sitter jag i svärmors lilla stuga i Falkenberg, medan man och barn är ute på lekplatsen här bredvid och leker. Det blåser så in i bänken här idag, burr men solen skiner i alla fall så får försöka inte klaga..

Vi kom ner rätt sent igår kväll efter många långa timmar i bilen (så imponerad av barnen som inte klagade en enda ggn under hela bilfärden som tog nästan 6 timmar) så jag har inga dagsfärska bilder härifrån Olofsbo då kameran helt enkelt inte packats upp ännu. Därför får ni hålla till godo med några bilder till från vår hem istället. Vet att många av er är väldigt intresserade och tycker det är skoj med inredningsbilder så tror inte ni tar så illa upp.

Här ser ni alltså en annan del av köket som jag inte tror jag visat förut. Där har två små vitrinskåp från Jysk (dom heter Asaa och jag har bytt utknopparna på dom till andra från Norrgavel samma som vi har på köksluckorna) hamnat med saker i jag tycker om. Några kuddar vid avsatsen vid fönstret, och mitt citronträd i födelsedagskrukan från Svenskt Tenn (största stl). Barnen sitter ganska ofta där vid fönstret men någon leksak och kikar ut. Utanför ligger deras del av trädgården med gungor, sandlåda, lektält med mera.

.

Skåpet är fyllt med kokböcker, och gammalt, och nytt porslin.

Ja som sagt blåsigt här på västkusten idag, och inte direkt varmt så det blir inget strandhäng, tyvärr nu när vi äntligen är här! Synd för stranden är är alldeles ljuvlig, milslång med vit len sand..

Hoppas ni har det bra? Tack igen för tips mot katter! Har lagt ut presenning över skitstället nu när vi är borta så förhoppningsvis kanske katten hunnit vänja sig av med stället när vi är hemma igen och presenningen åker bort.

Kram på er, hörs snart igen!

/Anna