Hej torsdag!

Sovrummet har ni väl om jag inte minns helt fel sett förut men här kommer några fler bilder

Byrån är från Ikea, heter Nordli, men jag är ärligt inte helt förtjust i möbeln. Vet att många lovordat den, men nja jag är inte riktigt vän med den och jag ångrar att jag köpte den faktisk, men men den fyller sin funktion för underkläder sockar och liknande 🙂

Sjuan-stolen i ljustrosa och guld ben är en jubileumsutgåva, och jag älskar den! Papperskorg/paraplyställ från Svenskt Tenn. Skrivbordet står bara där temporärt, tänkt mig något annat men har inte kommit på vad ännu..

Sänggaveln köpte vi med huset av dom förra ägarna som då hade den i sitt gästrum, vet att jag brukar få frågor om den. Superfin, men jag vet inte vart den är köpt som sagt!

Matta Ellos, jag har satt ihop två st annars blir det för litet under sängen. Lampan Eos Vita, tyvärr lite liten men ja den får hänga där tillsvidare..

Sängborden är från Ikea, och så har jag måttbeställt två marmorskivor och lagt på från Inrdningsssten.se. Sänglamporna är Bestlite från Gubi.

Dörren till vänster är min ”walk in closet” som jag ska fixa till i höst är tanken. Till höger makens mindre variant.

Tv sitter så högt på väggen för att för att sängen är så hög om någon undrar, ser ju lite kul ut men ja blev mest bekvämt att ligga och kika så högt – haha! Ska in lite mer växter här men väntar till hösten känner jag! 

.

Godmorgon,

Nu börjar jag faktiskt lite smått längta hem. Inte för att vi på något vis inte har det bra här vi är nu, supermysigt att vara hos mamma och pappa, men ni vet hur det ä; Borta bra, men hemma bäst och nu har vi varit iväg snart två veckor hemifrån och ja jag saknar huset, min egna säng, och allt vårt egna. Lite smått jobbigt även om vi är hos familjerna att bo i en kappsäck med sina egna och barnens kläder. Vi kör ju lite planlöst med allt just nu, så vi får se när vi packar ihop oss och åker hemåt.

Idag skiner solen så kör lite bad och strandhäng som det ser ut.

Vi hörs såklart snart igen!

Stor kram

Anna