Nibble gård

Gårdagens utflyktsmål

Liten gårdsbutik mitt ute i ingenstans 🙂

Såna här saker som hemmagjorda kex, sylter och annat kan jag gå loss på totalt 🙂

På gården fanns hönor, grisar och kaniner som var spännande att se på tyckte barnen 🙂

Fikadags!!

Om någon undrar över varför hatten är på under måltiden beror det på att mannen bränt skallen och måste ha den på hela tiden nu 😉

Största lilla fikagrisen i denna familj är Céline som jublar varje ggn det kommer på tal om fikastund 😉

.

Hej,

Igår var hela familjen på utflykt till Nibble gård, en liten gård mitt ute i ingenstans ca 2 mil från oss. En liten gårdsbutik med lite djur, en lekplats och så ett mysigt café. Gårdsbutiker är det verkligen något speciellt med tycker jag, egenodlat, söta burkar med egna etiketter osv.. Ja ni fattar, men jag går igång på sånt (känner mig lite som Ernst när jag skriver detta, haha!) så mysigt och jag vill köpa en av allt som säljs och sätta i mitt skafferi. Mysigt!

Denna måndag startade inte fullt lika harmoniskt. Istället brakade morgonen loss med bråk mellan mannen och mig. Ni vet sånt där som legat och pyrt en stund. Vi bråkar faktiskt väldigt sällan, men ibland är det liksom ofrånkomligt och rätt skönt efteråt när man liksom ”rensat” luften på något vis.. 🙂 Tror det ligger lite i att man är mer nära inpå varandra på semestern än vanligt, men jag vet inte.. Oavsett är det ”rensat” här för denna gången – hahaha!

Ha en bra dag nu så hörs vi!

Kramar

/Anna