Godmorgon fredag!

Fortsätter lulla runt här hemma, och jag känner in mig så alla saker hamnar på ”rätt” plats. Tar minst sagt sin lilla tid att känna in sig, inredning kan man inte stressas fram känner jag så det får ta den tid det tar även om jag ändå haft en rätt klar bild av hur jag velat ha så är väl inget rum helt klart egentligen.

Ni skymtar på en av bilderna vårt gigantiska stora kassaskåp i rummet som ska bli ”bibliotek/läshörna”. Skåpet är original från när huset byggdes 1925, och väger bly. Formen på skåpet är så fint, det som är synd är att skåpet är så slitet. Färgen har flagat av på flera ställen och någon av dom tidigare ägarna av huset har målat i med kritor i någon färg som ska försöka likna skåpets färg i håligheterna där flagorna lossnat.. (jättefult) Vet inte om man ska ta sig ann och renovera upp skåpet varsamt.. ? På ett sätt vill jag det, men en annat säger att det kan få vara lite slitet..

Någon som har erfarenhet av att renovera upp gamla möbler? Jaja, en sak är säker i vilket fall, skåpet står där det står och kommer så göra så länge huset står här, inte ens världens starkaste skulle kunna rubba det skåpet 😉

Nu frukost! På återseende!

Kramar