Ny vecka

.

Tjingeling,

Här har ni en familj som har börjat vända på dygnet… Idag vaknade vi hela högen vid 09:30(!) Sovmorgon va det här ja, skönt men samtidigt vill man ju ta vara på mornarna… så ja korven har alltid två ändar eller vad det nu heter – haha!Igår var jag och Julie hemma ensamma några timmar då Jens tog med sig Maximilian och Celine till Leos lekland i Västerås på eftermiddagen. 

Lek, motion, bus, hamburgare och slush har jag hört ryktas om att det blev där borta i grannstaden. Själv så passade jag på att göra saker jag tänkt fixa med här hemma i lugn och ro, svara på mejl, drack kaffe och läste tidningen helt utan avbrott, och ja hade det allmänt lugnt och skönt!

Knäppte även bilderna på vår trappa igår som jag är väldigt förtjust i. Den har så vacker böljande form, och den blev verkligen så mycket ståtligare (som nu även är hel, trappstegen var håliga/spruckna på vissa ställen när vi köpte huset) efter att den renoverades, och målades innan vi flyttade in. Sååå nöjd, även fast skit syns fort i en vit trappa så älskar jag det! Är ju inte mindre smuts i en med annan färg bara att det inte syns…

Ha en fin start på denna vecka så hörs vi!

Kram/Anna