Den där blivande bokhyllan

I detta hörn ska väggfasta hyllor upp från golv till tak och sedan ska det fyllas med böcker.

En matta i 100% viskos ligger på golvet, och en stor bred fluffig fåtölj att sitta/ligga å läsa i när höstblåsten viner utanför står i ena hörnan av rummet.

Böcker i en enda röra, på golvet och i kartonger men snart är det ett minne blott..

Hej söndag!

I fredags var jag och beställde en herrans massa konsoler till vårt blivande ”bibliotek”, där det ska upp hyllor utmed två väggar från golv till tak. Jag har länge letat efter så ”osynliga” konsoler som möjligt, och efter tips från en av er läsare (tack igen!!) hittade jag en variant på Bauhaus som är väldigt diskret. Vi behöver 42 st(!) så det fanns tyvärr inte tillräckligt många i lager i butiken i Västerås, så därför det fick det bli en beställning. Jag som hade trott att jag skulle få med mig dom hem redan i förrgår, och att hyllorna kanske skulle varit på plats vid detta laget, men nu blev det till att vänta i ca 14 dagar… (min favoritsyssla.. eller inte;))

.

Här är bland annat två inspirationsbilder (från Sköna Hem) jag haft i bakhuvudet när jag funderat ut vad vi skulle göra med hörnrummet som bara står där just nu, stort och kalt, vägg i vägg med salongen/finrummet. Men tror det kommer bli bra, och hemtrevlig när böcker och sånt kommer upp på väggen och blir små färgklickar i sig själva.

Idag är en lika strålande morgon som hela den gångna veckan. Och jag antar att barnen och då främst Cèline vill ut i trädgården och den uppblåsbara barnpoolen som är väldans populär just nu, likaså vattenslangen och jaga varandra med 😉

Ha en bra söndag, på återseende imorgon, då ska jag visa lampan som ska upp i detta rum också!

Kram på er