Godmorgon

Tjingeling,

I taket i det blivande ”biblioteket” som jag ju visade er en del från igår, ska denna fina lampa monteras upp. Jag har länge drömt om en gammal antik Hans Agne Jacobsson lampa, men bara att inse att dom sticker iväg så otroligt mycket i pris på aktioner så jag får vänta tills jag kanske (eller så händer det aldrig..) har ”turen” att springa på en till rätt pris någonstans. Men vi behöver verkligen lampor i huset (särskilt eftersom et går mot mörkare tider..) , så köpte denna takkrona från Ellos. Köpte sedan stora lite rökfärgade klotlampor med fin glödtråd från Lagerhaus och satte i, och vips blev det en väldans fin lampa som faktiskt påminner liiiiiite om en ”Hans-Agne-lampa” även om det aldrig går att mäta sig med originalet såklart, men ja den är fin och jag är nöjd .

Här ser ni även en närbild på mattan som ska ligga i rummet, också den från Ellos. Och ja man kan nästan tro jag är sponsrad i inlägget, men jag lovar att så är inte fallet (synd dock, haha!) men tycker faktiskt Ellos har väldigt mycket fint, till bra priser många gånger (särskilt med deras rabattkoder).

Nog om detta rum, idag är det nämligen ingen vanlig måndag för idag är den min älskade pappas födelsedag!! Så om en stund ska jag lyfta luren och slå en pling och gratulera honom på stora dagen 🙂

Ha en bra start på denna vecka!

Kramar/Anna