Vardagsrutiner

Någon som vet vad detta är för blomma och hur ska man sköta den? Köpte den på Ikea häromsistens, men stod inget om den eller vad den heter! Fin är det oavsett.

Den lilla träbänken som stod i hallen förut, har fått flytta till en del av finrummet istället. Den tog för mycket ”space” i hallen tyckte jag. Tavlan hänger där provisoriskt på en spik som gamla ägarna spikat upp.. om någon mot förmodan undrar över dess placering 😉

 Krukan har många år på nacken, från Kew Garden

.

Hej på er,

Åh vad jag icke fått in några rutiner ännu :S Mornarna här är mer eller mindre ett litet kaos just nu, men jag har god förhoppning att vi inom en snar framtid är inne i vardagslunken igen 🙂 Jag är en person som fungerar allra bäst med rutiner (det vet jag att jag nämnt många gånger förut), även om det så här under sommarmånaderna är skönt att rucka lite på dom där ”vardags-reglerna” med lite ”godare” mat, och sovtider som inte är som under vardagen.

Jag borde ta tag i en mängd saker idag, men det tar liksom emot när det är så himla fint väder. Man vill bara ta på sig promenadskorna och bege sig ut, mer än att svara på mejl, organisera i garderoben, och annat såna där ”måsten” som jag borde tagit tag i redan i förrgår… Ja lika bra att köra igång här, redan oerhört sen i ”starten”, Julie sover just nu i vagnen ute så jag borde verkligen passa på!

.

Oh förresten höll på att glömma; är det någon från Enköping här inne och läser tro? Om, vart går jag, och till vem om jag vill bli riktigt snygg och nöjd med håret i denna stad? Måste nämligen boka en klipp och färgtid pronto, men vart går jag??? 🙂

Vi hörs snart igen, ta han om er tills dess.

Kramar/Anna