Satsa på belysning i olika former

Lampor i all ära inför hösten, men lika viktigt för mysfaktorn i ett hem dom mörka månaderna är ljusstakar och ljus tycker jag!

Här har jag ladda fönstret med två st ljusstakar frånDixiedesignade Ann-Carin Wiktorsson

.. Och jag älskar dom, och att jag satsade på två stycken tillsammans. Blir mer effektfullt!

Så fina att tända, inte fått med det på bild dock…

… men tro mig blir supermysigt med så många levande ljus ihop. 

.

God förmiddag,Precis vinkat av en elektriker som varit här på morgonkvisten för att kika på lite olika jobb med elen här hemma.

Mycket i ett hem kan man ju pilla med själv i mån om tid och kunskap, jag menar målning, tapetsering och sånt pill, MEN elarbeten där går gränsen. Det måste bli riktigt gjort ALLTID, så sånt pillar vi inte med själva, och inte ni andra heller som saknar utbildning på området hoppas jag, för det kan vara farligt, farligt…!!

Ska oavsett bli skönt när taklampor och dimmers är plats. Nya uttag dragna på vissa ställen, sedan kan hösten och mörkret komma, för då är vi redo med massa bra belysning. Ljussättning är ju avgörande för ett trivsamt hem och hur man uppfattar färger, material och former, så hellre för mycket lampor och ljus än för lite säger jag 🙂

Nepp, nu blir det till att gå tillbaka till vardagssysslorna som städning, tvätt och fix så man slipper pilla med sådana vanliga ”måsten” till helgen. Då hittar vi gärna på något annat skoj tillsammans hela familjen än och städa och tvätta!

Vi hörs, och ta hand om er denna torsdag!

Stor kram

Anna