Så var det måndag igen

Helgens blombukett står fortfarande fin på soffbordet. 

Prärieklockor, liljor och nått vassliknande grönt i en salig blandning ♥

Får fortfarande frågor om vårt soffbord trots att det är 2 år gammalt men det är alltså ett gammalt underrede och en måttbeställd marmorskiva på och inget jag köpt som ett färdigt bord.

Och solen strålar lika ljuvligt från en klarblå himmel denna måndag som dom senaste 3 veckorna, magiska augusti!

.

Godmorgon,

 Hoppas att ni haft en riktigt fin helg. Det har verkligen jag haft, trevlig besök i fredagskväll, sedan har vi ”bara” umgås i familjen resten av dagarna i rena rama högsommarvädret. Idag så är Julie lite hängig och näsan rinner på den stackaren, så det får bli en lugn dag här hemma i trädgården för mig och barnen här. Just nu sover den lilla sjuklingen i vagnen ute, och dom andra två barnen är på övervåningen och leker på sina rum. Men det rä en tidsfråga innan någon (eller båda) står här och drar mig i kjoltyget och undrar vad dom ska hitta på nu..?Vet inte om det bara är mina barn som har taskig fantasi? Eller vad man nu ska kalla det.

Men det känns som man måste hitta på lekar åt dom, (inte jämt men ofta) Som jag minns det som liten så höll varken mamma eller pappa på och engagerade sig på det viset, och då menar jag inte det som kritik mot dom och att dom var oengagerade, men det bara var så det var helt enkelt… Eller så kände mamma precis som jag kan göra nu, för jag minns nog i ärlighetens namn inte när jag var 2,5 och 4,5 år som mina barn ju är, och dom är ju faktiskt ganska små ändå! Kanske kommer med åldern att dom blir lite mer självgående i sina lekar? Eller vad säger ni med äldre barn? 🙂

Ha nu en härlig start på veckan, så hörs vi snart igen såklart!

Stor kram/Anna

.

.