Så var det onsdag

IMG_8755
IMG_8751
IMG_8752
IMG_8749
IMG_8754
IMG_8756

Nya korgar och krokar i hallen. Korgarna från Afroart, och ankarkrokarna från Byggmax

.

Godmorgon!

Första dagen på mycket länge de är helmulet här i stan. Rätt mysigt faktiskt! En kopp kaffe har landat bredvid mig, och barnen är på g att sakta vakna där uppe på övervåningen hör jag med små lätta fotsteg som tassar runt.

Vi har ju inte hunnit bo här när det var aktuellt med mössor, vantar och halsdukar, ja ni vet sånt där plock som vi i detta land ändå är rätt vana vid med tanke på att 2/3 delar är kallt. Vi har en stor hall, och för att underlätta här framöver när vi ska iväg så har jag nu införskaffat ett gäng korgar på hatthyllan, en till varje familjemedlem att förvara sina mössor och dylikt i. Jag blev verkligen supernöjd, har även bytt ut alla krokar i hallen till gammaldags ankarkrokar i mässing. Blev himla fint om jag får säga det själv 🙂

Nä nu måste jag plocka fram frukosten här, men vi hörs helt enkelt!

Kramar/Anna

 1. Så fin hatthylla!! Får man fråga vad det är för mått på hyllan? Var är den inköpt?
  Med vänlig hälsning, Kristina

 2. Camilla skriver:

  Superfint! Hur tjock är hyllplanet och vart har du köpt det?

 3. Camilla skriver:

  Superfint! Hur tjoct är hyllplanet och vart hittade ni den?

 4. Sabina skriver:

  Hejsan!

  Jag undrar hur hyllan är fäst på den sidan som man inte ser? Funderar på att kopiera rakt av =)

  Kram Sabina

 5. julia skriver:

  Hej bästa Starwoman! Älskar din blogg och hämtar massa inspo från den varje dag! Jag har två frågor: det ena är var du brukar köpa alla dina vackra gröna växter? Den andra är att jag snart ska fota vår lgh inför visning-har du ngr bra tips på do’ & dont’s? Stor kram från Kungsholmen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..