Back to School

Mitt lilla gäng är redo för höst!Nu är det bara att inse att det är några få veckor kvar innan hösten 2015 kickar igång på riktigt. Ni vet med kyliga mornar, hög frisk luft och lövverk som skiftar i grönt, rött, gult och orange, den sortens höst gillar jag.

Vardagen har i detta hem lallat på nu i några veckor, och dom två stora barnen tillbringar 15 tim i veckan på sin nya förskola här i stan. Dels för att få in rutiner, och för att dom ska känna sig trygga med förskolan när jag ska återgå till arbetet i januari. Men också för att vi ska kunna lära känna lite nytt folk i vår nya hemstad i barnens ålder 🙂

Varje säsong är på ett ungefär likadan hos dom flesta med barn; ett gäng nya plagg måste inhandlas då småfolket har en tendens att växa så det knakar. I denna familj så får såklart syskonen ärva plagg av varandra som hos många andra, men allt passar inte och vissa saker är slitna/urtvättade att dom hamnar i soporna, så det blir en kombination av ärvda saker, och nyinköpta.

Här har jag valt ut några favoriter från Ellos till barnen inför höstterminen!

Mjuka basplagg till lilla Julie. Jag är inte överförtjust i alltför mycket tryck (kul i måttliga mängder), men dessa fjädertryck gillar jag och randigt, det går ALLTID hem hos mig till både barnen och mig själv 🙂

Bodys, och mjukabyxor, perfekta kryp-plaggen för en elva månaders baby ♥

Inte vinter än, men Maximilian och Celine är i vilket fall redo när det nu blir frost och kallt i nya overaller. Kör alltid två par overaller till barnen, så Celine kommer få ärva en från Maximilian, men tycker det är bra att ha två ibland, det blir smutsigt och ja det finns olika tillfällen helt enkelt. Dessa i grönt och rosa kommer vi köra på till förskolan skulle jag tro.

Även lillasyster är redo för lite kyligare dagar ute i vagnen med en mysig lurvig och mjuk overall.

Collagetröja Scotch R’Belle,  en mjuk kjol i tyll med resår i midjan till Cèline. Perfekt med strumpbyxor under.

Randig baströja från ”Name it”, och jeansjoggers från Ellos egna märke till Maximilian, perfekt för lek!

Håll utkik här på bloggen för framöver kommer en tävling där ni kan vinna presentkort hos Ellos.

Ha nu en riktigt fin söndag, så hörs vi imorgon igen och då hoppas jag kunna visa några bilder från Guldknappen.

Kram på er!

.