Spegel spegel på väggen där!

IMG_9240
IMG_9243

.

Godmorgon på er,

Jag är ute efter en spegel till hallen som ska sitta över det lilla skoskåpet som ni ser här ovan. Först hade jag tänkt mig ett gäng tavlor på väggen, då vi har en hel spegelvägg med garderober på motsatt sida. Men ja en spegel är alltid en spegel, och det ger ju ett djup till ett rum, så har ändå landat i att det ska bli en spegel som hänger över skåpet. Jag vill att den blivande spegeln bryter av stilmässigt mot själva skåpet, som ju är väldigt stramt och enkelt, så jag vill nog gärna ha nått svulstigt, lite gammaldags som sticker ut..

.

Här är några kandidater jag gillar lite extra, var och en på sitt sätt;

 

100666

.

Denna skönhet är från Oscar & Clothilde

.

104591

.

Även denna kommer från samma butik som ovan

.

.

2137

.

Denna fina solspegel hittar man hos My Habitation

 

Vilken är din favorit?

Eller har du tips på en annan variant som skulle passa, hojta gärna till öppen för fler förslag 🙂

.

Ha en härlig torsdag, går inte veckorna just nu hiskeligt fort? Eller är det bara jag som upplever det så?

Nu står det morgonrutiner står på schemat!

Kram på er

.

 1. Sandra skriver:

  Hej! Vart har du köpt skolskåpet? 🙂

 2. Emma skriver:

  Den nya Gubispegeln såklart ☺️

 3. Jasmine skriver:

  Åh vilken bra idé! Sitter i ungefär samma sits och hade gärna läst ett inlägg om detta. Tack för en inspirerande blogg!

 4. Annika skriver:

  Hej. Jag tycker nr1 är underbar. Skulle göra sig jätte bra i er fantastiska hall. Titta på loppisar annars och måla om i guld. Trevlig helg på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..