Att ta vara på helgerna

Helgens tacofrossa!

På antika tallrikar köpta på loppis

Alltså detta är såååå gott, jag vill ha mest grönskar i min taco, maken är tvärt om; mest kött och ett halvt blad sallad har han i sin 😉

.

Hej söndag,

Sorry för tystnaden igår, men just nu så passar vi på att umgås hela familjen i massor. Maken kör dubbelt jobb nu i några månader och då blir det långa arbetsdagar mån-fredag för hans del, så vi hinner knappt ses 🙁 Då blir timmarna på helgen än mer viktig att ta vara på, då vi alla kan vara tillsammans ♥ Både i grupp och att vi delar upp oss på lite olika saker.

Igår så tog t.ex Jens med sig Maximilian och Celine till Leos Lekland i Västerås med en annan pappa och hans son. Jag och Julie åkte med till Västerås, men vi valde att gå i affärer istället för att häcka på leklandet! Blev en vända till Ikea, H&M Home och några andra småbutiker. På kvällen körde denna familj Svensson Svenson med tacomys 🙂

Älskar verkligen min tacos på detta vis; sallad, tacokött, gurka, finhackad lök, tomat, riven ost, stark tacosås, crème fraiche, koriander (mycket), lime och så testade jag efter att ha fått ett tips att ha annans i också. Jag är egentligen inte överförtjust i att ha frukt i mat (mest skeptisk är jag till varm frukt, det är väl ändå inte gott?) men ärligt det var verkligen sååååå gott tillsammans med det starka, krispiga och mjuka, mums ni måste testa detta!!

.

.

Idag vaknade vi upp med förkylda barn (alla tre, tjohej!) slår väl aldrig fel när man vart på lekland eller? :S

Jag ska iväg här strax och köpa en herrans massa hyllplan till vår blivande bokhyllevägg. Jag hämtade äntligen våra konsoler igår på Bauhas också när vi var i Västerås, tyvärr hade bara 32 st kommit av dom 42 st jag beställt och betalat, så nu får jag vänta ytterligare på dom saknade tio… Varför kan det aldrig bli rätt???

Ta hand om varandra och njut söndagen, på återseende!

Kramar/Anna