En skön egen stund

.

Godmorgon,

Är inte badrummet ett sånt ställe man lätt glömmer av att ”piffa till” emellanåt? Det glömmer i alla fall jag av ibland. Men häromsistens hamnade 3 st fina små snäckljusstakar för värmeljus från Love worriors/KyssJohanna i ”mitt” badrum som ligger i anslutning till vårt sovrum. Det är verkligen så himla skönt att ha badrummet placerat på det viset. Ni som ska bygga nytt hus, se till att bygga så ni har en egen privat toalett med ingång från sovrummet (blir som på hotell och det är verkligen så skönt).Tände i vilket fall helt sonika ljusen i snäckbollarna för första gången igår kväll och så plockade jag fram min nya saltskrubb från det omtalade Meraki som är ett nytt märke hos danska House doctor. Jag som är vansinnigt förtjust i fina burkar askar och etiketter gick loss på alla cylindrar redan när jag såg bilder från jag tror det var Formex tidigare i år och märket. Och nu har jag alltså testat saltskrubben och den var ljuvlig och man blev lenare ön en barnrumpa på kroppen 😉 Och som extra plus doftade det minst lika härligt. Meraki hittar ni hos Borett.

Efter skrubbningen (det heter peeling i finare kretsar var? haha! Skrubba låter egentligen som något man gör med en potatis ;) blev det ett varmt fluffigt skumbad och lite läsning ur senaste Sköna Hem (detta var alltså när barnen väl hade somnat igår kväll) En ljuvlig, enkelt liten stund som ändå skänkte mig lite extra energi. Man borde bada i badkar oftare…

.

.Förkylningarna hos barnen blir allt bättre, men vi kör hela veckan hemma från förskolan så är vi riktigt på säkra sidan. Hört ryktas om både magsjuka och löss härjat där just nu så valet va ju mer än enkelt att hålla kidsen hemma lite extra i veckan. Fattar inte detta med löss.. Hua aldrig haft det och vill INTE ha det heller… Det fanns aldrig på min tid i skolan, var aldrig tal om det överhuvudtaget. Inte på min mammas tid i skolan heller heller, man får gå tillbaka i tiden till när min mormor gick i skolan på 30/40 talet då fanns det barn som hade löss vet jag min mormor berättade när hon levde läbbigt vet jag att jag tänkte då… Kunde ju aldrig då tro att när mina barn går i skola så har lössen gjort en comback i skolvärlden..

himla läbbigt tycker jag!

Nu var det väl rätt mycket svamlat här inne idag? Blev lååångt (undra hur många av er som verkligen orkat läsa ända hit ner idag? ;))

Nu ska jag kliva upp, ha en bra torsdag!

Kramar/Anna

.

.