Nu är den på plats!

IMG_0199

Vårt nya hörn gjort för en herrans massa böcker

IMG_0196
 
IMG_0200
IMG_0213
IMG_0222

 

Tjingeling,

Nu hör ni, nu har det äntligen hänt saker i det rummet vi kallar ”biblioteket” här i huset. Nu när pappa var här så hjälpte han oss att tillsammans med Jens sätta upp alla hyllor och konsoler på två av våra sneda, vinda snart hundra år gamla väggar. Resultatet blev sjukt bra, eller ja det blev faktiskt som jag föreställde mig det i mitt huvud redan när vi först gången satte fötterna i huset på visningen. Luftigt, och liten ”svävande” känsla då konsolerna är ”platta”, diskreta och dom sticker inte ut mycket under alls.

.

IMG_0210

.

Nu måste man ju bara se till att fylla upp med en herrans massa böcker också, tyckte ändå vi hade en hel del böcker, (har någon låda till som inte är uppackade ännu) men denna konstellation slukar oerhört mycket.. Men jag får helt enkelt gå på loppisar och andra ställen och leta begagnade gamla böcker, annars fallera ju hela poängen med en bokhyllevägg om man inga böcker har, haha! 😉 Har du böcker du vill bli av med, jag tar gärna emot dem 😉

Ha en jättefin tisdag!

Kramar

 

Inköpslista för sakerna på bilderna: Konsoler; Bauhaus, Hyllplan; Byggmax, matta & taklampa: Ellos Väggfärg; den ”House of Philia” har i sitt allrum, fåtölj; Sweef, kudde H&M Home, askar; House doctor.

 1. Ulrika skriver:

  Hej, kommer du ihåg vad konsolerna heter? Supersnygga!

 2. Hej Anna!

  Tack för inspirerande blogg!

  Tänkte ge mig på att göra en liknande hylla i vårt vardagsrum.

  Vad är det för djup och längd på era hyllplan?

  Förstått av kommentarer ovan att hyllplanen endast finns i Bauhaus butik, kommer du ihåg ung vad de kostade per styck?

  Vad har ni för takhöjd (så kan jag uppskatta ung hur många rader som blir bra hos oss) ?

  Det är verkligen supersnyggt!

 3. Hej! Så fint! Vad heter mattan från ellos? Med vänlig hälsning, Victoria

 4. Laila skriver:

  Hej,
  Superfint blev det. Här finns ett antal bärkassar med böcker om så önskas. De står på vinden o har inte riktigt koll på hur många kassar det är. MEN, jag bor i Gbg….. Hör av dig om du är intresserad!
  Du har väldigt bra smak, gillar ert stilfulla o vackra hem. Tack för bra blogg!

 5. Aylin skriver:

  Superfint!!! :)) så skulle jag vilja ha!
  Spegeln vart kommer den ifrån? Ikea?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..