Höstligt & värmande

Godmorgon,Det har blivit riktigt kyligt ute nu, och jag som bara vägrar bära vinterplagg i oktober har ju det en aningen kämpigt 😉 Men poncho är alltid ett säkert och bra höstkort att ta till. Passar ju över skinnjackan/kavajen och värmer verkligen toppen, samtidigt som det känns lite mer klätt och höstligt men inte för vintrigt.

Vinterplaggen kommer man ju ha till leda innan våren kommer tillbaka så vill vänta så länge det nu går… Burr!

Kör ni med mycket färg på era plagg förresten? Jag kör nästan oavkortat med svart, marin, beige, grått och smuts-rosa på det mesta. Jag gillar det verkligen, men lite trist ibland ändå, som jag vore livrädd att bär mer färg (skada från ett tidigare liv kanske med tanke på att jag även har svårt för mycket färg i hemmet ;)) Ser en del ute på stan som är så snygga i mer färgstarkt, så bestämde mig för ett tag sedan att försöka kliva ur min lilla ”comfort zone” på några plagg/accessoarer och testa.

Hittills har det blivit en jadegrön blus (som jag lite förvånansvärt nästan bott i sedan jag köpte den) och så då denna poncho (från StyleLevel). Visst det är både svart, marinblått och beige med i denna, men det var den mest färgglada av dom två poncho-varianter i samma modell som jag var ute efter. Den andra var svart och grå och den hade jag nog valt automatiskt om jag nu inte hade bestämt mig för att testa med lite ”nytt”.. Och jag gillar den, lagom rostig i sina toner, som känns helt rätt nu så här på hösten.

.

Dessa gummistövletter hade gärna fått flytta in och användas till ponchon, men tyvärr verkar dom slutsålda överallt :/

 Nu ska jag kliva upp, göra mig i ordning och kicka igång denna måndag. Svärmor är ju här som jag nämnde igår, så ikväll passar jag på att träffa några tjejkompisar över en bit mat. Känns som en härlig start på denna vecka, men först här på dagen blir det bland annat en 1-års kontroll och vaccination för minstingen i familjen och några andra vardagssysslor…

På återseende!

Kram