Take it or leave it!

.

Hej på er,

Ska börja dagen med en liten klargöring. Jag har fått några kommentarer angående reklam här inne. Att blogga som jag gör tar en oerhörd massa tid, tror vissa av er inte ens kan föreställa er hur mycket jobb det faktiskt ligger bakom den här bloggen. Jag skriver nästan ett inlägg här inne alla dagar på året (och jag är inne på mitt åttonde år..) och det är väldigt få människor som jobbar gratis här i världen. Det här är ju en gratissida som ni alla klickar er in på frivilligt, och då får man kan jag tycka ha förståelse och stå ut med reklam/samarbeten emellanåt eller missunnar ni mig att få betalt mellan varven för allt det arbete jag lägger ner?Jag tycker själv dessutom att jag delar med mig av en massa personliga inlägg här inne mesta del av tiden, och jag byter sällan ut ett vanligt ordinärt ”privat” inlägg mot reklam heller, så dom dagarna samarbeten dyker upp, läs det vanliga inlägget, och hoppa över det ni inte gillar.

Det står ju klart och tydligt ”I samarbete med” när det är ett reklaminlägg, så det är ju vansinnigt enkelt att då bara hoppa över dom. Sedan ibland kan det tyvärr bli så att företag vill ha publiceringar under ungefär samma tidsperiod, viket jag inte alltid vet när jag tackar ja, för det gör man oftast långa, långa tider innan samarbetena väl drar igång, men det kan jag själv tycka är lite oturligt för då verkar det vara mer samarbeten än vad det egentligen är om man nu skulle slå ut allt på 365 dagar. Men samarbeten kommer alltså fortsätta att dyka upp här emellanåt, take it or leave it! Nog om detta nu!

.

.Vet ni, nu har jag målat matsalen här hemma, och ja ni ser lite av resultatet här på bilderna. En grå nyans som drar lite åt grönt i vissa ljus. Färgen heter ”Drivved” och kommer från Alcro, och jag är kanonnöjd med resultatet! Väggfärgen gör mycket framför allt för att snickerier som lister, takbjälkar, fönsterkarmar och dörrar träder fram på ett helt annat sätt än när allt var i samma kulör.

Det säger sig såklart självt egentligen, och just i detta gamla hus med mycket sånt blir det extra tydligt. Fördelen med att måla är ju att man enkelt och lätt alltid kan måla över igen om man skulle tröttna 🙂

Ha nu en kanondag, och så hoppas jag såklart att ni alla vill kika in här imorgon igen ♥

Kramar/Anna

.

Update: Tack för alla era återkopplingar på inlägget. Jag har ju hela tiden vetat att dom flesta inte stör sig så mycket, och jag tycker inte jag har överdrivet mycket reklam heller. Jag sållar väl bland alla förfrågningarna och tackar nej till mycket. Alla får såklart ha en åsikt i denna fråga, inte det jag menar och jag hoppas inte att någon känner sig påhoppad eller utpekad. Raderna denna morgon från mig var mer en liten ”förklaring”/tanke från mig och jag respekterar dom som inte vill läsa reklam alls. Jag vill absolut inte påverka någon enda människa negativt, det är ju inte alls meningen med denna blogg 🙂 Puss på er!