Stämningsfull helg

Måste visa er några bilder från i helgen då vi körde lite tapaskväll.

Körde med ostar, salami, ribs, grönsaker..

Små minibakpotatis med kycklingröra, pizza, lufttorkad skinka..

.. kycklingklubbor (och ribsen igen..) med mera!

Vi är så himla nöjd med köksbordet förövrigt, passar så himla bra i köket!!

Hej på er,Är bara tvungen att visa er några bilder från en av kvällarna här hemma i den gångna helgen för det blev så himla mysiga och stämningsfulla bilder.

Nästan lite julfeeling över dom… Vi körde som ni ser lite plockmat vi gillar, jag och maken, och båda är väldans förtjusta i att äta på detta sätt, plocka och mumsa -haha! Öl drack vi till, passar perfekt tycker jag med en ljus kall öl med inte så hög alkoholhalt (öl med högre alkoholhalt än 5% är vidrigt tycker jag)

Ofta äter vi samtidigt som barnen på helgen, men just här åt vi senare på kvällen när dom tre små snusade och sov gott i sina sängar. Ibland behöver man bara få sitta hela måltiden och kunna prata i lugn och ro. Så en av kvällarna gjorde vi så, och den andra var det ett mindre litet kaos med dryck över bordet,  pastasås på golvet och nån var en vända på toaletten mitt i måltiden dessutom, haha! Ja det är ju inte så flådigt att vara småbarnsförälder alla gånger, det kan jag skriva under på, men jag älskar´t ändå, det är ju en del av livet 🙂

.

.Denna ljuvliga lilla mysiga ljuslyktan från Skultuna, The Factory, som den också kallas, är inspirerad av det 408 år gamla gjuteriet i Skultuna.

Den är tänd för jämnan här hemma just nu. Sååå små fina små detaljer som framträder när man tänder den och den var nog en av sakerna som gjorde att det kändes lite som julstämning här i helgen, för är den inte lite julig? 🙂 Från fina inredningsbutiken 200m²

Jag har börjat få lite jul-längt nu som ni kanske märker. Vart noll och inget fram tills häromdagen, då small det bara till och jag blev sugen på julmust och rota fram julstjärnor och allt va man nu har där runt advent 😉 Nej nu ska jag kliva upp och ta mig en dusch innan resten av gänget vaknar, eller ja maken är redan vaken och på språng mot jobbet. Tänkte mer på mina små följeslagare!

Ha en härlig start på veckan så hörs vi.

Kramar