En envis liten smällkaramell

Denna lilla loppa alltså i ljuvligaste kjolen, och sötaste sångboken

Och så här glad är hon minsann inte varje stund, för här har vi sagt hej till trotset för ett tag sedan. Phu så sur hon kan vara och motvalls (när brorsan precis var klar med sin trotsperiod kommer nästan, tack för det – haha!)

Hon ser så liten ur här, men beror nog mer på att rummen är väldans generösa än att hon är speciellt liten 🙂

Älskar dig envisa tokfia ♥

.Alltså denna lilla varelse, vad gjorde jag innan du kom in i mitt liv? Så charmig, jobbig, glad, arg, snäll och känslig allt i en salig blandning i dessa dagar.

Tror det kallas trots, enveten som synden, men den gullig lilla uppsynen gör det nästan lite komiskt när hon är igång som värst. Så jag måste bita mig i läppen ibland för att inte fnissa för det vore ju inte så snällt mitt upp i när hon är så bestämd och envis 😉 Andra dagar vill jag driva mitt hår av alla duster!! haha!

Första dagen på förskolan idag för Maximilian och Celine, efter att dom var hemma hela förra veckan då ju deras farmor var här och hälsade på. Julie fick förresten en förskoleplats på samma förskola (så skönt!) från 11 januari då inskolningen börjar och därefter någon gång när hon är inskolad och klar är tanken att jag ska börja arbeta igen efter väldigt lååååång tid hemma.. :S

Omen stund kommer hantverkare och påbörjar golvarbete i vår källare, ”spa-rummet” med bastun ska klinkras, liksom tvättstugan som nu ÄNTLIGEN ska börja renoveras, tragiskt där nere nu så det blir bra när det blir klart!

Ha en fin dag så hörs vi!

Kramar