Tankar om tvättstugan

.

.

.Tjingeling,

Som jag nämnde igår så har man nu äntligen återupptagit renoveringen i vår källare. Det rum som jag ser mest framemot blir klart är tvättstugan. Satt igår kväll och grejade med ännu ett moodboard till rummet. Jag har ju redan visat er ett tidigare över tvättstugan, men det nya är mer över själva bänksystemet än rummet i stort. Idag är det bara ett tomt slitet rum, med rödmålat cementgolv, en trött gammal torktumlare och en tvättmaskin och noll och ingen avställningsyta…

Tänker mig skåp ut med ena väggen. Några med lådor för småpryttlar, och andra dubbla för förvaring av större saker. Har kikat på Ikeas ”Fyndig” som det nog kommer bli. Kommer köra på någon enkel, tålig bänkskiva det är ju ändå i en källare vi är… Och klinkern blir samma som på hela bottenvåningen, ljust grå plattor i 30×30 och så öppna konsolhyllor längst hela väggen för korgar,tvättmedelsburkar och annat ”bra att ha” i en tvättstuga.Ja ni lär väl få se slutresultatet längre fram (om ni vill), men så här tänker jag mig tvättstugan idag i alla fall.

Men det återstår att se hur det blir i verkligheten 🙂 Förövrigt brukar  jag alltid få fråga om i vilket program jag gör mina moodboard när jag visar dom, och det är alltså i hederliga gamla  ”Paint” jag klipper och klistrar. Jag är ingen datahacker alls – haha!

Ha nu en bra onsdag, så hörs vi snart igen!

Kramar