Hej onsdag

Visst är den söt den lilla Skultunafabriken, från webbutiken 200²Vet att butiken även säljer ljusstaken ”Liljan” som står bredvid. Min är dock ett gammalt arvegods från Ystad Metall, men nu görs ju ljusstaken i nyproduktion av just Skultuna.

.

Godmorgon,

Hoppas ni vaknat upp till bra morgon vad ni än befinner er! Här har vi fått oss en riktigt fin start, och vi har inte ens hunnit äta frukost ännu. Så privilegierad man är egentligen att kunna gå hemma så här, gäller att njuta till max nu innan vardagen och ekorrhjulet drar igång där någon gång i januari… Sedan får man väl jobba tills man är över 70 eller något sånt om man får tro politikerna, hahaha!

Som jag nämnde igår är Maximilian och Celine höstlovslediga från sina annars 15 timmar i veckan på förskolan denna vecka. Idag har jag tänkt att vi ska baka marängspökena jag gav er receptet på häromdagen, det rä ju Halloweeon till helgen. Sedan måste vi börja knåpa med Maximilians inbjudningskort till hans 5 års kalas i november också, MÅSTE ta tag i det!!

Ha en toppendag. Nu har kidsen dragit igång musik på högsta volym på övervåningen, och jag hör hur de dansas för fullt, party hela veckan här 😉

Kramar/Anna

.

.