Hej eftermiddag!

IMG_1458
IMG_1449
IMG_1452
IMG_1459

.

Tjingeling,

Det har avstannat lite här hemma med inredandet känner jag. Ni vet när man blir lite ”mätt” på en sak. Luften gick lite ur mig efter att jag hade målat klart matsalen, och sedan har inte mycket mer hänt här hemma. Jag blev toknöjd med resultat med nyansen med det fina namnet ”Drivved” från Alcro, men ja resten har liksom inte kommit på plats efter det, och då menar jag främst det som ska upp på väggarna. Ganska många av våra ramar gick tyvärr sönder i flytten och då Ikea slutat göra ramar i måttet 70×100 (why?) så måste vi lämna in dom trasiga hos glasmästare och få dom lagade och ja det har liksom inte blivit av och då blir det heller inga tavlor på väggarna…

Så note to myself; bege dig till glasmästaren snarast kvinna 😛

.

IMG_1444

Här saknas framför allt tavlor på ena väggen som är så stor och bara tom..

Tisdag idag och ja en mer höstlik dag får man leta efter. Såååå mycket november över denna den 3/11, med ett halvmörker hela dagen och gräsmattan är fullkomligt överfull av löv nu. Inte många kvar på våra träd. Äppelträdet har bara äpplen kvar på sina grenar, och noll och inga löv, ser allt lite festligt ut. Som Ernst varit här och pimpat med juläpplen, som han alltid gör i sina julprogram. Om det nu är så att han vart här, illa synd att jag missade honom, för jag gillar ju honom 😉

Nä slut med svamlandet, nu ska jag och barnen mysa ner oss i soffan, på med barnkanalen och bara slappa tillsammans!

På återseende imorgon, tack för att ni kikar in här troget ♥

Kramar

 1. Emelie skriver:

  Hej Anna! Vart kommer rullgardinen ifrån?
  kram Emelie

 2. Nilla skriver:

  Hej! Gillar ert vita matbord. Var kan man hitta det?

 3. God förmiddag!
  Tack för återkoppling! 🙂 (Du är så himla grym med det Anna!) Skönt att höra att det faktiskt inte var flyttfirman som haft sönder dem men att de ställde tillrätta det andra som de faktiskt hade orsakat. 🙂 Det är ju så det ska vara. 🙂 🙂
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Åsa skriver:

  Även Clas Ohlson har 70×100, även om de är slut i lager just nu…

 5. Linds skriver:

  Hej;) har för mig att du skrivit var mattan är ifrån men kan inte hitta var? Mvh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..