Tävla om L300 Bright & Firm

Vinn ett Bright & Firm-kit från L300

.

Godmorgon,

Tänkte kicka igång denna tisdag med en tävling där hela 15 st av er läsare vinner varsitt kit med L300 Bright & Firm-produkter!Idag är pigmentförändringar ett vanligt problem för många. Vanligast är pigmentfläckar som uppstår på grund av för mycket sol i förhållande till vad huden tål.

Själv har jag alltid varit väldigt försiktig med just solandet, men pigmentfläckar kan även bero på hormonförändringar som orsakats av graviditet, p-piller eller andra mediciner.

L300 Bright & Firm är en hudvårdsserie med tre vårdande produkter för ansiktet som minskar pigmentfläckar, förebygger hyperpigmentering, och krämerna ökar även spänst och ger huden mer lyster. Själv använder jag Bright & Firm-serien i förebyggande syfte, och jag är så nöjd att ni nu också ska få chansen att testa L300 Bright & Firm.

____________________

Tävlingsregler:

För att vara med och tävla, fyll i formuläret HÄRmed ditt namn, adress och ge mig ditt bästa hudvårdstips så är ni med och tävlar om kitet som innehåller; 1 st Bright & Firm Day Cream, 1 st Bright & Firm Night Cream och 1 st Bright & Firm Eye cream, värde 517 kr.

Tävlingen pågår till och med 10/11 2015

Lycka till!!

_____________________