Nya krukor på plats

Fredag!!!

Och vår lilla hårboll Caesar dök upp hux flux när jag fotade, ni kan ju riktigt se buset i hans blå ögon 😉

Och vips drog han vidare runt i huset som en oljad blixt, och soffan blev åter tom – haha!

Nya krukor i fönstret Från DBKD, dessa är matt gröna.. 

Och dessa blankt vita!

Hej fredag!!Piffade burspråket igår kväll med nya krukor från DBKD, designade Hanna Wessman. Ni vet hon från programmet ”Äntligen hemma”.

Jättefina, även om jag blev lite besviken på den gröna varianten, den är nämligen mycket ljusare i färgen på alla produktbilder än vad den är i verkligheten, men fin ändå men jag hade förväntat mig en annan grön ton. Den var min absoluta favorit när jag först såg krukan på bild, men nu i verkligheten är nog dom vita blanka finast tycker jag, men svårt att se här kanske då det redan är så mycket vitt i rummet 🙂 Kommer oavsett färgerna bli urfint med amaryllis i den större varianten, och hyacinter i den mindre. Ja här har ni en som verkligen börjat längta till advent nu, mys, mys!

Morgonen startade för min del med en lång dusch och hårtvätt, innan resten av huset vaknade och fredagen drog igång på allvar. Idag ska vi baka jag och barnen. Nästa lördag är det nämligen stort femårs kalas för vår Maximilian som fyller under nästa vecka (tänk 5 år redan!!), så tänkte vi skulle baka och dona inför den stora dagen. Det blivande födelsedagsbarnen är oerhört peppad kan jag meddela 😉

Nu skriks och kivas det från övervåningen, får kila upp och medla 😉

Simma lugnt, och ha en fin helg!

Kram

 .

Update, krukorna är köpta fråndukatbord.se för er som undrar, men finns på lite olika ställen, och det är stl mini och smal jag har på dessa.