Jag är redo!

Tjingeling,

Inventerade våra julsaker häromdagen på vinden för att få ett hum om vad vi egentligen har i framförallt adventsbelysning. I vårt förra hem så hade vi nästan bara stora fönster som gick ner till golvet, vilket ju inte funkar med adventsljusstakar, utan vi fick gå all in på stjärnor under dom åren. Nu i detta gamla hus finns det gott om fönster (får det till 14 st med fönsterbrädor) med en massa gamla fönster med rejäla fönsterbrädor, rena motsatsen till förra hemmet så kan vi nu äntligen ha stakar om vi så önskar 🙂

Kunde i vilket fall konstatera under min lilla inventering, att vi ändå hade ganska mycket julbelysning i gömmorna, men att det saknades någonting till gästrummets två fönster. Så investerade i två st riktigt klassiska stakar som jag tycker passar in i detta hus, men jag har pimpat upp kära ”Rut” som hon så gulligt heter med mässingshölje på varje ljus från Star Trading. Aldrig sett någon ha detta på denna ljusstake, men det passar perfekt och stakarna blir extra fina.

I varukorgen hamnade även denna urgulliga ljusslinga med små pepparkaksformar. Ljuvlig rent ut sagt,  den ska få pryda vårt kök framöver. Denna kostar bara strax över hundralappen, så ingen dyrgrip så verkligen väl värd var enda krona för den är såååå himla gullig!

Nu är jag helt enkelt redo för advent! Nej, nu börjar ni väl snart tröttna på mitt adventssnack i vart och vart annat inlägg 😉 Bäst att kila ner och göra lördagsfrukost nu! Vi hörs, och ni tack snälla för att ni kikar in här och följer mig.

Trevlig lördag!

/Anna