Kalaslördag

.

Godmorgon lördag,Ibland är det allt en fördel med att ha en blogg när det kommer till nyheter. Häromdagen hämtade jag nämligen ut en ”prova på”-present från Bakboxen. En söt rosa låda fylld med ingredienser och denna gången var det innehåll till att baka en tårta, vilket jag också gjorde igår.

Den är en av tre tårtor som Maximilian idag ska servera på sitt femårskalas för alla sina förskolekompisar här hemma. Första gången jag jobbat med sockerpasta, och det funkade rätt bra ändå även fast tårtan inte blev helt perfekt, sedd från vissa vinklar då 😉 Kul idé med en bakbox dock!

Ja som sagt barnkalas här idag. Och nu är det slut med att jag får sväva ut med mina egna idéer hur barnkalaset ska se ut. Min stora kille har nämligen i år valt allt helt själv, allt från vad det ska bjudas på, till vilket tema det ska vara. Och det blir ett Skylander-tema, så vi går all in med dessa fula actionfigurer i år, det är bara såååå ”jag” detta – haha! 😛

.

 Ni ska få se lite bilder från kalaset längre fram, men så här såg inbjudan ut i vilket fall. En inbjudan jag knåpade ihop själv efter önskemål från födelsedagsbarnet. Gick sedan till ett lokalt trycker som ligger här på vår gata,och fick dom utskrivna på lite tjockare papper.

Blev riktigt bra och det kostade typ ingenting,. Tips att kolla  med just lokala förmågor om ni t.ex. ska fixa inbjudningar, tackkort eller liknande 🙂

Nu måste jag kliva upp, svärmor och min ”plastsvärfar” är här, så ska kila ner och göra lite god frukost till dom!

Ha en härlig lördag, så hörs vi imorgon igen!

Kramar/Anna