Lysande julklappar

Bildcred:Decochic

.

Halloj,

Idag har jag lagt in en beställning på dessa små bokstavslampor i julklapp till barnen. En till varje barns rum, med deras första bokstav; M, C & J. Dom kommer säkert inte själva tycka att just denna klapp kommer vara den roligaste under julgranen, det förstår jag också 😉 MEN både Maximilian och Celine är mörkrädda, och att då kunna ha dessa små lampor tända om mörka natten det vet jag kommer uppskattas stort, även om dom själva inte kommer fatta det innan lamporna väl är på plats 🙂

Jag tycker dessutom dom är himla fina och kul med sin ”egna” bokstav

.

Bilderna är lånade från Modesto som jag sedan satt ihop till detta ”collage”.

.

Inte alls för att stressa någon, men jag börjar faktiskt bli relativt färdig med julklappsinköpen för detta år ;P Vi försöker inte överdriva antalet klappar, utan köpa en lagom liten mängd till var och en i denna familj, och då saker som är vettiga och inte saker som ska bli dammsamlare. Resten av släkten på båda sidorna byter vi inte med, vilket är galet skönt att slippa. Alltid svårt att veta vad man skulle köpa till andra.

Hur går det för er? Är ni sån som alltid är ute i sista stund med klapparna? Kanske t o m hänger på låset i affärerna på självaste dopparedagen? Eller kör ni som jag och handlar det mesta redan i november/början av december?

Nu ska jag ta tag i nattningen av barn nummer 1, för kvällen, sedn löper det på fram tills klockan är runt 19:30 skulle jag tippa. Efter det slänger jag mig framför tv:n och kopplar av! Tack för att ni kikar in här fina ni!

Kramar/Anna

.

.

.