Sex enkla övningar

.Överallt hör man hur folk springer på gym,  yoga och allt vad det nu är. Själv får jag ställa mig i skamvrån och erkänna att det enda jag gör är att gå promenader och springa upp och ner efter kidsen i alla våra trappor, men det är väl också den motionen jag får kontinuerligt.

Nu har ”Lofsan” Sandström, träningsexperten man ofta ser hos bland annat TV4, tagit fram ett rörelseprogram för Pampers till alla oss som kanske vill träna hemma, men inte riktigt vet hur vi ska börja. Tanken är att man tillsammans med sitt barn ska kunna göra dessa övningar som inte bara ger oss vuxna motion, utan även hjälper till att utveckla barnets motorik, koordination och balans. I programmet hittar man sex enkla rörelser, och tanken är att man ska göra det hela som en lek. Så på med musik, en följsam Baby dry pant, mjuka och bekväma kläder, och kör igång.

Själv försökte jag köra med lilla Julie häromdagen, men hon är nog lite för liten ännu. Därför testade jag även med Celine dagen efter och där gick det bättre, och Julie hon hängde istället med och dansade loss till musiken bredvid oss 🙂

Så prova er fram, lek och ha det skoj!

.

.