Jul & magsjuka i huset

.

Hej lördag,

Så har magsjukan hälsat på oss här hemma, därav tystnaden igår. Celine kräktes i torsdagskväll, två minuter före det att mina föräldrar kom hit. Idag är hon dock mycket bättre, och hon har inte kräkts sedan igår förmiddag och febern hon hade igår verkar också vara borta denna lördag! Men det känns ju som vi nu lever lite med en tickande bomb här hemma. Vem/vilka står på tur härnäst? Usch och fy :/ mn kan u alltid hoppas att vi andra slipper, men sånt tur har vi väl knappast..

Maximilian klär årets julgran ♥

Mormor och Julie inspekterar klapparna 😉

Som sagt barnens mormor och morfar kom alltså i torsdag mitt upp i magsjukan (eller vad det nu är hon haft) och är här denna helgen och vi firar en tidigare jul tillsammans, då vi inte kommer ses på julafton i år utan först strax efter nyår. Så igår tog vi in granen tillsammans och klädde den till tonerna av Bing Crosby, glögg i glasen och tända ljus.Därefter körde vi julklappsutdelning med klappar som barnen fick av dom.

Därefter julbord med skinka, jansson, sill, omelett, köttbullar, skinka och mycket annat som hör julbordet till. Himla mysigt även om det är lite tidigt, men på så vis får vi fira jul två ånger i år istället inte fel det heller 🙂

Ha nu en fin lördag, så hörs vi!

Kramar/Anna