”Focus de luxe”

Hej på er,

Detta söta lilla set fick Julie av tomten. Besticken är en barnvariant av Genses klassiska ”Focus de luxe” formgiven Folke Arström någon gång på 1900-talets mitt. Jättesöta och så sköna att hålla i handen. Melaminskålen är i samarbete med Camilla Lundsten och hennes gulliga ”Littlephant” som några av er med barn i samma ålder som mina säkerligen känner igen.

Ett ursött set som passar perfekt till en liten flicka som precis lärt sig att äta själv. Jag får inte mata Julie alls längre, då vänder hon bort det gulliga lilla ansiktet demonstrativt på direkten. Hade hon kunnat säga ”kan själv” hade hon garanterat gjort det. Men nu kan hon bara säga mamma, pappa, titta, hej, lampa, där och ja det var nog allt hennes ordförråd bjudit på hittills i hennes 15 månader långa liv.

Hon firar just 15 månader idag kom jag på nu, grattis gumman!

.

Alltså tusen tack för alla era smarriga tips på huvudrätter som trillat in. Jag behöver nu fira flera nyårsaftnar på rad känner jag för det var så himla mycket gott ni kom med så det blev knappt enklare att välja 😉 Nu slutar det i vilket fall med att vi kommer köra på helstekt oxfilé i ugnen med termometer och hela kittet.

Det verkar ju inte så avancerat utifrån vad ni skriver så håll tummarna nu att köttet blir så där perfekt rosa inuti 😉 Tusen tack för ni orkade med att skriva era tips, ska spara alla och plocka fram vid fler festligheter framöver!

Ha en fortsatt fin dag, och imorgon är årets sista dag..

Kram på er

Anna