Kylig måndag

IMG_4059
IMG_4062
IMG_4057
IMG_4063

  

God eftermiddag,

Burr vad kallt det är ute! Kanske inte för er som är från Norrland, då är väl detta med strax under -10 grader mesigt kanske 😉 Men för mig född i ”södern”, och nu boendes här i Mellansverige och inte så van vid någon större kyla så är det riktigt ruggigt. Lufsar därför runt i mjukisbrallor och en extra mysig kofta denna måndag, med håret på ända och njuter av sista jullovsveckan.

Som jag skrev igår blir det så himla tomt efter att julsakerna och julgranen försvinner. Märks bland annat i vår stora trapp, där det behövs nya växter/blommor. Både till den lilla avsatsen och till det lilla pelarbordet mitt i trappan, vet bara inte riktigt vad jag vill ha? Grön växt eller en blomma..? Blomma eller en grön växt..? Trappan är förövrigt en av mina favoriter i vårt hus, stor, bred, pampig och alldeles fantastisk. Glad att vi renoverade den, och sedan målade den. Blev mer enhetligt än en trappa med flera olika träslag som det var när vi  köpte huset. Då kändes den lite ledsen och dyster, vilket jag inte tycker den gör alls längre, utan ljus och glad 😉

Nu ska vi ta oss ett litet mellanmål här. På återseende snart igen!

Kramar/Anna

.

.

 1. Verkligen jättefin trappa! Jag hade nog satsat på en stor grön växt stående på golvet och en snygg kruka. Palmer t ex är ju himlarns fint. ☺

 2. Carina skriver:

  Tjärna du så mkt på att blogga så du kan leva på det? Ska du inte alls jobba med det jobbet du har?

 3. Ja er trapp är helt underbar, förstår att du gillar den. Här är vi precis klara med renoveringen av lilla toaletten. Kolla in på bloggen om du vill där har jag lagt ut före och efterbilder 🙂

  Kram och sov gott!

  /Fia

 4. Sofie skriver:

  Fantastisk trapp, och vilket fint valv! Tror inte jag sett det på någon av dina andra bilder där trappan förekommer. 🙂
  Tack för all inspiration!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..