Konsten att bara vara

Makens pyjamasbrallor och mjukaste inneskorna från Flattered passar perfekt en iskall januaridag som denna trettondag.

  Är mest sugen på ”lätt” mat nu så här efter julens frosseri, denna lax ser inte helt fel ut; från ”Modekokboken”

Damernas Världs och modeoraklet Martina Bonnier finns med i ett kapitel i boken. 

Doftljus Vinga of Sweden,  Ny mobiltelefon med nytt mobilskal från svenska Richmund & Finch. Har ni inte spanat in dom tidigare, gör det!

Jag hade spanat in ett marinblått skal med gulddetaljer, men när jag skulle beställa visade det sig tyvärr inte finnas till min ”plusmodell”, så det fick bli kombon marmor och guld istället, galet snyggt det också!

.

Tjingeling söndagen mitt i veckan!.

Det är en sån dag idag, ni vet när man myst ner sig i pyjamasbrallor med mjuka värmande innetofflor i soffan. Bläddrandes i en av julklappsböckerna och bara är. Önskar jag hade tagit med mig en kopp te när jag satte mig, men nu orkar jag inte resa mig och göra i ordning en kopp. Ungarna springer runt omkring här och stojar och hjälper inte direkt till att finna det där lugnet jag drömde om, men jag orkar inte bry mig om det heller. Låt dom springa, dom tröttnar ändå efter en stund och hittar på något annat… I wish! Haha!

Borde tvätta en vända, och kanske dansa ett varv med dammsugaren. Jag borde packa min kabinväska då jag ska flyga till västkusten till helgen för tjejhelg, men jag låter alla ”måsten” bara vara några timmar. Jag trivs bäst här just nu i soffan, med böcker, laptop och en värmande katt bredvid och stojiga kids 😉

Hoppas ni har en fin Trettondag ni också, och kanske släpper även ni lite på alla ”måsten” för en stund. Nyttigt ibland tror jag.

På återseende! Kramar/Anna