Jag smyger i garderoben

Redo för 2016 med nyttiga recept, och ursköna mjuka träningsbrallor från Pawpawyogawearatt smygträna i

.

Tjingeling måndag,Åh vad jag önskar ibland att jag var en sån där hurtbulle som hade träningen i mig liksom. Jag har aldrig hittat ”min grej”, så är det bara. Testat allt möjligt genom åren, men inget har jag fastnat för på riktigt.

Träna pass i grupp med koordination ser kul ut, men är ju skitsvårt. När hela gänget är åt ena hållet i lokalen då är jag oftast på väg åt det andra, haha! Och jag blir mer svettig för det än för själva träningen. Jag har sååå svårt att memorera och koordinera steg och sånt (finns säkert ett namn för detta problem 😉 Att köra löpning är urtråkigt. Springa efter en boll av något slag känns totalt menlöst och gymma känns inte rätt det heller. Men nu så här i början på ett nytt år tänker jag som minst 50% av alla svennar gör efter jul och nyår att man ska ta tag i dödköttet en gång för alla.

.

.Jag ska bli bättre på att ta hand om min kropp, äta nyttigt och balanserat. Inte för att jag varit särskilt dålig med maten, men man kan alltid bli lite bättre på alla punkter. Jag har faktiskt börjat året med att smygköra lite yoga. Ja ni läste rätt, men än så länge har jag bara kört hemma i smyg med hjälp av ett program på datorn när ingen ser.

Började med att jag skaffade mig nått snyggt och passande att ha på mig (bland annat byxorna här). Så gör jag alltid går all in på utrusningen mer än för träningen 😛 men kläderna är ju halva nöjet även om jag gömmer mig inne i min klädkammare när jag kör mina små ”pass” (finns säkert ett namn även för detta beteende, folkskygghet? haha!). Nu får vi se om detta med yoga kanske blir min grej, än kan jag inte säga det men vem vet, kanske jag fram i vår till och med vågar mig ut ur garderoben med mina yogaövningar, men än gör jag dom endast bakom lyckta dörrar, helst i mörker så jag slipper se mig själv också 😉

Nu kör vi dock lite vardagssysslor och kickar igång denna vecka 3 kalendern.

Ha en fin start på veckan, på återseende!

Kram på er