Saker att möta våren med

1) Kokboken Polpo av Russell Norman, 2) RUBN Kavalier lampan som står högt på min inköpslista till våren  3) Taklampa ”Grace” från Globen Lighting. 4) Väska Boomerang. 5) Linnesängkläder från Ellos 6) Karaffen ”Linné Carafe” i blått står på min önskelista 7) Prydnadskudde i blått Chhatwal & Jonson, älskar den ser ut som ett fågelägg= vår 😉 8) Lack från Chanel; 505 Particulière, 507 Tendresse, & 503 Inattendu 

.

Godmorgon måndag!Vi går mot ljusare tider, det märks rätt tydligt nu tycker jag. Galet underbart, ge oss en tidig vår fram i mars redan i år, snälla! Vi har flera saker som behöver uppdateras här hemma med våren. Vi behöver bland annat nya sängkläder (och lösa förvaringen av dom när dom inte används idag ligger allt huller om buller i Julies garderob..) Mycket börjar bli urtvättat och slitet och det känns allt annat än lyxigt med slitna lakarn. Att få sova sin skönhetssömn är så viktigt så man orkar med resten av livet och lättare att sova skönt om man har det fint runt sig tycker jag.

Lampor har vi fortfarande inte klart med här hemma, saknas både en golvvariant, taklampor och bordslampor på vissa ställen i huset. På vissa ställen i taket hänger fortfarande till och med tomma kablar bara, snyggt – NOT! En ny härlig kokbok med fräsch ny inspiration så här några veckor in på det nya året vore inte fel heller att bläddra i. Denna har ju så snygg framsida dessutom. Kan se den på listen i köket bland andra av mina kokböcker. Och så mina stackars händer, dom ser mest torra, fnasiga och ledsna ut i dessa dagar med tanke på det kalla vädret som varit. Lite fina nya lack skulle piffa upp garanterat!

Nä hör ni, nu måste jag kicka igång denna måndag, på återseende!

Kramar/Anna

.

.