Mysig dagsutflykt

 Åsby Hem & trädgård i Hallstahammar

Ernst hade en egen höra med sina formgiva föremål i butiken, synd han inte dök upp själv där bland alla krukor och ljuslyktor 😉

Grönska högt och lågt

Lite mera prylar

Räkmacka till fika, dock inte denna för just nu bygger dom om sitt café så nu fick man den i ett grönt plasttråg med plastknivar. Fotade inte ens skapelsen, utan lånade denna bild från deras hemsida. God var den i vilket fall, trots att det just när vi var där inte var så mysigt mitt i ombyggnationen.  

.

Godmorgon

Hur mår ni? Här har jag sovit med barnen bredvid mig inatt. Maken var på 40-års galej igår, så han blev förpassad till gästrummet när han kom hem någon ggn i natt. Skönt att ha det rummet (så långt bort från vårt sovrum) när den ena parten snarkar värre än en skogshuggare, haha!

Här ser ni ett gäng bilder från vår gårdag, då hela familjen åkte till Åsby handelsträdgård. Så mysigt ställe, kommer garanterat åka dit igen och strosa. Fanns dels en massa olika växter (äntligen fann jag lite roligare saker, tack du som tipsade om stället i tidigare inlägg) men även lite möbler och inredningsprylar. En lagom liten tripp för oss. I anslutning till stället har dom ett litet minizoo med våra vanligaste bondgårdsdjur, men det var inte öppet nu men ska ta med mig barnen dit en härlig vårdag så ska vi strosa där och kolla på alla djuren tillsammans.

.

Så en bild i farten på dessa två. Maximilian tog lillasyster i handen i affären och sa ”Mamma, jag håller Celine i handen så hon inte ska komma bort för jag älskar henne så mycket” Så omtänksam och rar, och ibland så skriker dom ”jag älskar inte dig länge” till varandra och dom är arga som bin.

Men innerst inne så är dom väldigt kära och måna om varandra, det säger dom inte minst på förskolan, gulligt! Vad M kikar på i taket här det vet jag inte 😉

.

På vägen hem, blev det även ett stopp i en annan affär där jag äntligen fick mig en ny kamera, sååå glad tack igen älsklingen! Det blev en Canon EOS 70D med ett 18-135 mm objektiv. Nu måste jag bara läsa instruktionsboken så jag fattar allt. Tur att jag har haft flera Canon-kameror före så man har lite koll i alla fall. För finns knappt nått mer trist är läsa just manualer :/

Idag ska jag röja lite här hemma, och bara mysa med familjen. Nu säger vi hej och tack till januari som gick i en rasande fart, och så välkomnar vi februari imorgon måndag!

På återseende, kram