När storleken har betydelse

IMG_4780
IMG_4773
IMG_4781

.

Tjingeling måndag,

Jag är så galet nöjd med vårt STORA vitrinskåp som ni skymtar här på bilderna. Funderat i månader över vad som skulle hända med det området i finrummet och jag ha velat mellan allt från att göra en gigantisk tavelvägg, till att montera en lägre hylla utmed hela väggen, men så fick jag en känsla för några månader sedan att vi nog skulle satsa på ett stor vitrinskåp som täcker i stort sett hela väggen (3.40 m). Tänkte att det blir nog både maffigt och fint att förvara favoritprylarna bakom glasdörrar utan att behöva damma i tid och otid.

I helgen med hjälp av pappa och maken min, kom skåpet äntligen på plats och jag är såååå toknöjd med resultatet. Det blev såååå fint och lyfter verkligen hela rummet. Tanken är inte överfulla hyllor utan jag kommer köra med mycket luftighet i detta gigantiska skåp. Nu är det inte färdigpiffat här, men ville ju testa lite i går och satte in det jag fann här hemma 😉

 .

IMG_4791
IMG_4770

.

Måndag, och hoppas denna vecka blir lite mer frisk är föregående. Är vansinnigt less på snor, feber och hosta nu…

Önskar er en fin start på veckan, så hörs vi snart igen!

Kram/Anna

.

.

 1. Just den (Bird) är det jag har! Vad gullig du är, hoppas du har många års nöje av pippin och tack för allt det bra du skriver! Kram från trogen läsare 🙂

 2. JenniP skriver:

  Tack snälla för svaret, förstår att det är fullt upp med alla som är nyfikna på/glada i föremålen. Vad synd att det inte står något på den, det brukar det ju göra i botten åtminstone men jaja, sånt är livet. Den hade passat perfekt med de kända pippiarna i trä, den var så otroligt lik dom!

 3. Mia skriver:

  Tack Anna=)

 4. Mia skriver:

  Skåpet blev supersnyggt!! Jag är verkligen urdålig på att kommentera men att läsa din blogg varje dag är lika självklart som morronkaffet. Det kryllar av inredningsinspiration och sällan dyker nättrollen upp! Du gör ett kanonjobb! Det skymtar en snygg svart läslampa bredvid fåtöljen, var har du måntro hittat den?

 5. Camilla skriver:

  Det blev riktigt riktigt snyggt!! Vårt matrum är inte klart och skulle behöva bli mer ombonat, vi har inte så mycket att hänga på väggarna heller. Så det kan bli så att jag kopierar det här rakt;) av när det är dags att fortsätta med det rummet!
  Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..