Vår gosiga pälsboll

.

Hej fredag,

Här har ni alldeles dagsfärska bilder på hunden.. eller jag menar katten Caesar 🙂

Han verkar tro att han är en hund för han följer oss precis överallt vart vi än går precis som en liten hund, och han springer runt med bollar i munnen även det som hundar kan göra 😉 Han älskar att bli kliad och klappad på och så vill han alltid sova i makens och min säng om nätterna, helst på mig om han hade fått, haha! Han får kattfnatt minst en vända om kvällarna, då far han runt som en skållad råtta upp och ner för soffor, trappor och ja gud vet allt här hemma. Gäller att man inte är i vägen just då, ser sjukt kul ut – haha!

.

Han är som jag nämnt tidigare av rasen Helig Birma och om man bortser från det där vilda knattfnattet om kvällarna så är han en väldigt lugn katt för att vara en kattunge (han blir 6 månader nästa vecka). Han är så himla snäll så det finns inte trots att barnen kan vara rätt ”på” ibland om ni förstår hur jag menar.

Men han verkar gilla att vara ic entrum det är helt klart så. Barnen älskar honom, och jag vet inte hur många gångerMaximilian sagt; ”Tack mamma för vi skaffade Caesar, han är min bästa vän”

På tal om Maximilian, så är han på en play-date hemma hos en kompis från förskolan idag. Tänk att han är så stor nu, svårt att fatta. Minns ju när han var nyfödd och man tänkte jag komma aldrig lämna honom ur siktet, och nu så är han iväg helt själv några timmar. Han var superpeppad och lite mallig när jag körde honom, gullungen!

Ha en härlig helg, vi hörs imorgon igen!

Kramar/Anna