Lördagsmood

Tjingeling kära lördag,

Precis avklarat lördagens sena frukost och jag hör nu hur barnen springer för fullt på övervåningen för att undvika pappan i familjen som tar en sväng om med dammsugaren 😉 Inte direkt tyst här där jag sitter vid skrivbordet och skriver med andra ord, men det är hemtrevlig på något vis och jag gillar´t!

Som den uppmärksamma kan se så har det kommit upp gardiner i matsalen. Det är dom gamla gardinerna vi hade i förra huset. Tycker det blev helt okej, och det blir ju onekligen mer ombonat med gardiner. På sikt satsar jag nog på några andra,gärna tunga i sammet, men i nuläget så duger dom väl. Ska bara fålla ner dom en bit, då dom tyvärr är lite, lite för korta. Typiskt, jag som älskar (NOT) att greja med sånt..

Liten parentes. Jag brukar ibland få frågan hur min man ställer sig till att jag ändrar om i hemmet. Igår när han kom hem så var jag lite mallig för jag hade minsann skruvat upp gardinstänger och sedan satt upp gardinerna helt på egen hand. När jag skulle visa sa jag ”Ser du va jag har gjort här inne idag?” Han kolla runt i matsalen en lång stund, och svarar sedan, ”Nej va har du gjort,målat?” Trodde jag skulle kikna av skratt. Så svaret på frågan är; han varken märker eller bryr sig så mycket, så länge han inte själv blir inblandad i att montera ihop saker – Älskade karl!

Ha nu en riktigt fin lördag, vi ska nu dra ut hela gänget och ”gå på stan” och fika.

Kram på er/Anna