Cetaphil – Vad tycker jag?!

Nu har det gått några månader sedan jag började använda Cetaphil sägs ju vara en hudvårdsserie som är extremt populär bland Hollywoodstjärnor. Jag själv tycker att det är kul att den äntligen även finns i Sverige för oss torra och känsliga nordbor!Jag har sett bland kommentarerna under mina tidigare inlägg om denna produkt att det finns både positiva och negativa erfarenheter bland er läsare.

Ganska spännande att se hur olika man kan tycka och uppleva en och samma produkt. Men det är väl därför man alltid själv ska pröva sig fram för att hitta sina egna favoriter. Sluta stirra sig blind på andras åsikter utan istället testa, se och skapa sig en egen uppfattning. Det en person kan tycka är dåligt, kan en annan älska och vice versa. Lite som det är med mycket här i livet.

För min del så upplever jag Gentle Skin Cleanser som skonsam och snäll mot mitt ansikte. Jag använder den med vatten, och inget svid i ögonen överhuvudtaget. Innehållet är vitt, ganska tunnflytande, lite som en rengöringsmjölk mer än en kräm. Produkten är tvålfri och helt oparfymerad, dessutom väldigt dryg. Den löddrar liiiite grann, och jag tycker den rengör bra. Har man använt kajal och mycket mascara så får man dock ibland gå efter med en bomullstuss med ansiktsvatten. Men framförallt så håller den huden mjuk, len och den stramar inte alls efter ansiktstvätten.

.

.

Skulle jag ge Cetaphil Gentle Skin Cleanser ett betyg så blir det en 4/5. Att den inte får fem av fem möjliga beror dels på att jag hade önskat att produkten löddrade mer, samt att att själva utseendet på pumpflaskan i sig kanske inte är den allra roligaste. Men Cetaphil är en hud- och barnläkarserie från USA, det kan kanske förklara det lite mindre roliga utseendet på produkterna, vad vet jag 🙂

.

Cetaphil finns för den intresserade på de olika apoteken för under hundralappen.

.

______________________

.

.