En onsdagskväll på stan

Gårdagskvällen på Pinchos här i stan.

Röd inredning = konstig ljus på alla bilder :/

Min gravida vän Therese gav mig ett trevligt och glatt sällskap, tack vännen och bulan 😉

Det som är speciellt med Pinchos är att man beställer all mat och dryck med en app i mobilen vid bordet, både kul och lite småjobbigt på en gång kom jag och Tessan framtill – haha!

Ingen risk man gick hem hungrig i alla fall.

Godmorgon,

Igår kväll tog jag och lämnade över nattning av barn och allt annat praktiskt till maken, och drog själv på restaurang med min gravida vän Therese. Jag tycker det är fantastiskt att gå ut en vardagskväll emellanåt och äta och umgås med en eller flera vänner. Enkelt och gör ett fint avbrott i vardagen. För alla vardagar är ju inte alltid roliga (inte mina i a f), och mitt liv går väldans mycket på rutiner som det lätt blir med små barn. Livet blir lätt lite inrutat och mycket samma, samma varje kväll för att både ge trygghet till barnen och för att jag själv få ihop allt. Så då är det onekligen trevlig att kasta av sig rollen som mamma en vända ibland bara för att det kanske är just en mån, tisdag eller onsdag och ta sig ett glas vin och lite god mat med personer man tycker om och bara skvallra, skratt och bara vara en vända utan avbrott.

Vi var på tapasrestaurangen Pinchos här i stan, som ligger ett stenkast från oss. Supergod tapas har dom. Jag åt kycklingspett marinerade i lime och Chili, Dumplings med ingefära och soya (måste nog säga att dessa blev min favo om jag skulle behöva välja en av rätterna – sååå goda), plankstek á la Pinchos med biff, duchessemos samt chilibea, och så ett gäng stekta räkor med aioli. Lägg till att jag åt två efterrätter senare så jag såg nästan lika gravid ut som min goda vän när jag kom hem – haha!

.

Mina valda små rätter, alla tre sååå goda!

.

Idag vaknade vi upp till att det hade snöat än mer, så ja vintern håller i sig!

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen,

Kram

.