Mattfynd

.

Godmorgon,

Lördag, töväder, och grå himmel. Så ser det ut denna 20 februari 2016. Härligt med lördag, mindre kul med slaskande och smältande snö. Sportlovsvecka i denna stad kommande vecka så det får ju gärna ligga kvar lite till. Men inget ovanligt väder för februari 🙂När jag var och hämtade spegeln i början av veckan, passade jag på att svänga in om Ikea på vägen hem.

Och ja det är alltid svårt att komma tomhänt ut därifrån, och så vart det även denna gång. Fick nämligen med mig denna stora matta hem i blå, grå och crème-färgade nyanser. Känt ända sedan i höstas att jag ville ha en annan matta uppe vid tv:n och hade spanat på denna på nätet innan jag åkte, och den är minst lika fin i verkligheten. Dock är den lite mycket åt det crème färgade hållet på vissa ställen kan jag tycka. Men tror det är mest tydligt när man har ett vitt golv som vi har. Tror inte man tänker på det om man har ett träfärgat, men ändå jättefin så det är en keeper. Ett riktigt fynd kan jag säga, så ni som är ute efter en matta till bra pris, löp och köp. Fanns i 3 olika stl, detta är den största 2×3 meter vi har, kostade 1 295 kr.

Nu delar vi upp familjen lite granna och gör lite olika saker här på förmiddagen. Gillar egentligen att hänga ihop allihop på helgen, men ibland blir det mer praktiskt att dela upp sig. Ikväll blir det ytterligare mello. Min vän Ann-Louise, hennes son är med och tävlar ikväll med gruppen ”Smilo”, ska bli extra kul att se kvällens avsnitt då jag såklart träffat Oscar vid ett flertal tillfällen heja heja!!

Ha en skön lördag, vi hörs!

Kramar/Anna