En sån där tisdag idag

.

Tjingeling,Alltså vissa mornar är bara för mycket. Som när minstingen dyker upp utan blöja viftandes med handen full med bajs… Panik, har hon stoppat i munnen är ju det första man tänker, i nästa sekund är det rusning till badkaret och tvagning som gäller och allt innan man knappt öppnat ögonen.

Lite senare ett glas mjölk utspillt över hela köksbordet av mellandottern. Det går inte en måltid utan att hon hällt ut något, eller satt mackan med smörsidan neråt på mattan… Lägg sedan till att jag höll på att bryta mig sönder och samman när jag störtdök här utanför på gården innan vi skulle iväg till förskolan. Hej blöta brallor och hej förbenade tisdag säger jag! Är det den 13:onde idag eller vad är det frågan om? :/ Har verkligen god lust att krypa tillbaka ner i sängvärmen, men jag kan inte och jag försöker intala mig att det kan väl förhoppningsvis inte bli sämre idag… eller kan det det..?

I alla fall glad över den lilla bubbliga lampan i rök-grått glas som jag sitter och tittar på just nu i arbetsrummet som damp ner i brevlådan häromdagen (från Fashionroom.se). Den pryder sin plats på sideboardet, tillsammans med regissörsstolen i björk som står bredvid (från Ikea). Stolen hade jag tänkt använda som arbetsstol, men nja den får nog hellre stå och bara vara snygg för funkade inte alls,hamnade för långt ”under” skrivbordet för att det ska funka för ryggen – haha!

.

Hoppas er tisdag börjat bättre än min, men jag blev allt på lite bättre humör nu ändå känner jag.

Simma lugnt, det är hal is under det som bara ser ut som en ordinär vattenpöl, tro mig jag har badat i en denna morgon 😉

Kram på er