Skottdagen!

Hej måndag!

Sschhh… I need my beauty sleep…

Den lilla dockspjälsängen är från Micki 

Sötaste docksängkläder från Frank&Poppy

Korg Afro art och kaninen från danska Maileg.

.

Hej måndag,Varit en vända hos tandläkaren denna morgon på vanlig årlig kontroll av gaddarna, så hann inte riktigt med mina sedvanliga morgonrutiner denna måndag. Har ofta för vana att sätta mig ner med en kopp kaffe och skriva dagens första inlägg innan barnen vaknat.

Lugnast så, men idag hanns det alltså inte med. Men nu är jag på plats framför datorn en liten vända, för ska snart ut igen i det fina vädret. Bäst att passa på, vilka strålande dagar vi haft den gångna helgen. Även om det är kyligt så är det alldeles underbart! Vi tog till och med en liten fika i trädgården går, jag och barnen. Riktigt ”varmt” och behagligt var det mot garageväggen.

När Celine fyllde 3 år i början av denna månad fick hon så söta små sängkläder till sin docksäng i present. Tycker det är jättesvårt att hitta fina till just dockor, men detta set med kudde och täcke från Frank & Poppy är såååå gulligt. Hört ryktas om att det lite längre fram i vår även ska komma in likadana sängkläder till barn (tror jag om jag inet drmt det, haha!). Så gulligt att ha sängarna bäddade med likadana sängkläder. Måste hålla span efter dom.

Förresten det är skottdagen idag, är det någon av er som ska fria kanske? 😉 Berätta i så fall!!!!

Ha en fin start på veckan, vi hörs snart igen.

Kramar/Anna

.

.